¨
logo

Sadevesijärjestelmät

KESTO-sadevesijärjestelmät ovat kokonaisuuksia, joiden osat ovat mittatarkkoja ja näin helppo asentaa ilman erikoistyökaluja. KESTO-sadevesijärjestelmät eivät ainoastaan johda pois sade- ja sulamisvesiä, vaan sen tehtävänä on myös muodostaa talosi julkisivulle kaunis kehys. Voit esimerkiksi korostaa kouruja ja alastuloja väreillä. Valmistamme räystäskouruja Joensuun, Kuopion ja Lahden toimipisteillämme.

Ammattitaitoisen opastuksen sadevesijärjestelmien valintaan ja asennukseen takaa Joensuun Kourutuote Oy:n yli 35 vuoden asennuskokemus. Suoritamme asennuksen omilla asennusporukoillamme ympäri Suomen takuutyönä. Asennuskohteissa kourut valmistetaan saumattomina työmaalla suoraan rullalta.

 

Kysy asennusta!

Soita 020 728 1600


Varastosta

  • Kuopio
  • Joensuu
  • Lahti

Kantikas sadevesijärjestelmä

Kantikas sadevesijärjestelmä on laadukas ja edullinen ratkaisu. Kantikkaat räystäskourut saa joko ulkopuolisilla tai sisäpuolisilla kiinnikkeillä.

 

Puolipyöreä sadevesijärjestelmä

Puolipyöreä sadevesijärjestelmä on suosittu ja nykyaikainen malli tehokkaaseen vedenpoistoon. Puolipyöreän muodon ansiosta räystäskourut puhdistavat itse itseään. Vedenvirtaus on tehokkaampaa eivätkä roskat tartu puolipyöreään muotoon niin helposti. Vahvat ulkopuoliset kiinnikkeet ovat polttomaalatut ja patentoidut. Saatavilla myös sisäpuoliset kiinnikkeet. Sadevesijärjestelmään löytyy lukuisia osia.


Räytäyskourun halkaisija 125, 130 tai150 mm
Syöksytorven halkaisija 86-90 mm

Tekniset tiedot

  • Materiaali molemmin puolin pinnoitettu sinkitty teräs
  • Materiaalin vahvuus 0,6 mm
  • Värivalikoima on kattava ja tuotteita on saatavilla myös sinkittynä tai kuparisena.

Värivaihtoehdot

RR20.jpg
Valkoinen

RR23.jpg
Tummanharmaa

R29.jpg
Punainen

R32.jpg
Tummanruskea

R33.jpg
Musta

RR750.jpg
Tillenpunainen

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.