¨
logo

Rakennuspeltilistat

Rakennuspeltilistat viimeistelevät rakennuksen julkisivun. Mittatarkkaan ja määrämittoihin valmistetut tuotteet varmistavat parhaan laadukkaan ja viimeistellyn lopputuloksen. Peltilistat valmistamme ohjelmoitavalla kanttikoneella, jolloin mittavirheet minimoidaan ja taitokset saadaan samanlaisina asteen tarkkuudella jokaiseen peltilistaan. Valmistamme vuosittain noin 20.000m erikoispeltilistoja asiakkaillemme. Tehdaserissä ostettu raaka-aine ja nopeat nykyaikaiset koneet mahdollistavat kilpailukykyisen hinnoittelun. Valmistamme peltilistoja Joensuun, Kuopion ja Lahden toimipisteillämme.

Peltilistat valmistetamme 7 metriin saakka. Pyrimme tarjoamaan asiakkaalle erinomaisen laadun ja nopeat toimitukset. Tarvittaessa toimitamme tuotteet suoraan työmaalle. Asennuspalvelun tarjoamme Lahden ja Joensuun alueilla.

Mittatilauslistat

Pituus 0-7500mm
Paksuus max 1,5mm
Leikkausleveys 0-1250mm
Valmistus ohjelmoitava kanttikone

 

Tekniset tiedot

  • Vahvuus 0,5mm, 0,6 mm, 0,7 mm
  • Sinkitty teräs 0,5-2,5 mm
  • Alumiini 0,5-2,5 mm
  • RST 0,6-1,2 mm
  • Kupari 0,6 mm ja 0,7 mm
  • Messinki 0,7 mm
  • Pituus 0-4 m (ohuemmat materiaalit valmistettavissa myös 7 m saakka)

Pinnoitevaihtoehdot

Polyester

Polyester on pisimpään markkinoilla ollut maalipinnoite. Polyester maalipinnoitetta käytetään vain suoraprofiileissa. Pinnoite sopii erityisen hyvin varastojen ja teollisuusrakennusten katto- ja seinäprofiilien pinnoitteeksi. Polyester-pinnoitteella on 10 vuoden esteettinen ja 30 vuoden tekninen takuu.

Hiarc ja PVDF

Pvdf/Hiarc -tuotteet on tarkoitettu pääasiassa julkisivukohteisiin ja kasetteihin, mutta niitä voidaan käyttää myös kattoratkaisuissa. PVDF/Hiarc pinnoitteella on erinomaiset säänkestävyysominaisuudet.  Pinnoitteessa on fluoria. Tämän takia se pysyy muita tuotteita paremmin puhtaana. Pinnoite on kovuutensa ansiosta myös helppo puhdistaa.

Crown Matta BT

Crown Matta on erityisesti vesikatteisiin kehitetty mattapintainen maalipinnoite. Crown Matta sopii erityisesti kohteisiin, joissa halutaan, että rakennus sulautuu ympäristöön. Crown Matta-pinnoitteella on 15 vuoden esteettinen ja 40 vuoden tekninen takuu.

 

 

Pural BT

Pural on erityisesti vesikatteisiin kehitelty kiiltävä maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa siksi se sopiikin erityisen hyvin saumakattojen pinnoitteeksi. Pural-pinnoitteen kiiltävä pinta lisää myös katon helppohoitoisuutta. Pural-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Pural Matta BT

Pural Matta on erityisesti vesikatteisiin kehitetty kiilloton maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa. Uusissa rakennuksissa mattapinnoite on hillitty ja tyylikäs. Saneerauskohteissa kiilloton pinta sopii hyvin yhteen vanhankin julkisivun kanssa. Pural Matta-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.