¨
logo

Julkisivutuotteet

Valmistamme ja toimitamme suoraan kohteisiin laadukkaat julkisivutuotteet. Teräksestä, alumiinista, corttenista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut julkisivutuotteet antavat rakennukselle näyttävän ja kestävän ulkokuoren. Autamme julkisivutuotteiden valinnassa ja suunnittelussa sekä pystymme toteuttamaan asiakkaiden toiveiden mukaisia julkisivutuotteita. Eri materiaalejen lisäksi pystymme toteuttamaan julksivutuotteisiimme eri värit, muodot, pintakuviot ja perforoinnit.

Julkisivutuotteet

Asennamme julkisivutuotteitamme ympäri Suomen. Ammattitaitoiset peltiseppämme asentavat ja toteuttavat julkisivun asennuksen mitoituksesta viimeiseen peltilistaan saakka. Kysythän tarjousta, mikäli tarvitset ammattilaista julkistentilojen, teollisuuskiinteistöjen, liikekiinteistöjen tai pienempien varastorakennusten julkisivujen kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta.

Asennuspalvelu

Tutustu julkisivuvalikoimaamme

Kesto -Kasetti

 Kesto -Kasetti

Kesto -Kasetit pystytään valmistamaan pysty- ja vaakasuunnassa asennettaviksi. Kasetit saatavilla näkyvällä kiinnityksellä ja piilokiinnityksellä.

 

Kesto -18 julkisivuprofiili

Kesto -18

Kesto -18 on aaltokuvioinen julkisivuprofiili, joka voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaan. Tuotteen kiinnitys tapahtuu pintakiinnityksenä. Tuote voidaan toimittaa perforoituna ja eri väreissä.

 

Kesto -verkkolevyt

Verkkolevyt

Verkkolevyt valmistetaan leikkaamalla ja venyttämällä. Silmäkoko, säieleveys ja ainevahvuus on muuteltavissa. Verkkolevyt ovat näyttävä yksityiskohta tai kokonaisuus rakennuksen ulkokuoreen. Verkkolevyjä valmistetaan teräksestä, alumiinista, corttenista ja kuparista. Verkkolevyt voidaan leikata määrämittoihin ja pulveripolttomaalata RAL erisävyihin.

Kesto -Lamelli kroove

Kesto -Lamelli

Kesto -Lamellit voidaan asentaa julkisivuun tai alakattoon pystysuunnassa, vaakasuunnassa tai vinottain. Lamelleiden kaksi pitkää sivua on taivutettu ja niiden kiinnitykset jäävät piiloon. Lamellit voidaan valmistaa asiakkaan toivoman värisenä ja tarvittaessa perforoituna.

 

Kesto -15 julkisivuprofiili

Kesto -15

Kesto -15 on suoraurainen julkisivuprofiili, joka voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaan. Tuotteen kiinnitys tapahtuu pintakiinnityksenä. Tuote voidaan toimittaa perforoituna ja eri väreissä.

 

Kesto -perforoidut julkisivutuotteet

Perforoidut levyt

Eri materiaaleista valmistetut reikäpellit voidaan taustavalaista tai tehdä muuten antamaan rakennukselle ilmettä. Reikien koko, symmetria ja muoto on muutettavissa. Reikien suunnittelulla voidaan muodostaa myös kuvioita. Perforoidut levyt on valmistettavissa teräksestä, alumiinista, corttenista ja kuparista. Perforoidut levyt voidaan leikata määrämittoihin ja pulveripolttomaalata RAL erisävyihin.

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.