¨
logo

Kattoasennus

Olipa kyseessä kaiken kattava kattoasennus tai kattoturvatuotteiden asennus, toteutamme ne huolellisesti yli 35 vuoden kokemuksella kilpailukykyisin hinnoin.

Tärkeintä on, että ratkaisu on toimiva myös vuosikymmenien päästä. Kysy tarjousta!  Toteutamme asennukset kaikkialle Suomeen.

about-img.jpg

Kesto - kattoasennus kaikille kattotyypeille ja kohteille

 • Kattopellitykset uudiskohteisiin
 • Vesikaton peltilistat ja kevyt orret
 • Kattoturvatuotteet: kattosillat, lumiesteet, nousukiskot, vaakakiskot
 • Tikkaat: palotikkaat ja seinätikkaat
 • Sadevesijärjestelmät: saumattomat kantikkaat  ja puolipyöreät
 • Parvekkeiden vedenpoistoratkaisut: Alumiiniset ja RST parvekeputket kerrostaloihin
 • Sisä- ja piilokourut
 • Turvakiskot
 • Hätäpoistumistiet
 • Paloluukut
 • Piipunpellit ja piipunhatut

Kesto - kokonaisvaltainen kattoremontti

Toteutamme kattoremontit alusta loppuun, alkukartoituksesta loppusiivoukseen Joensuun ja Lahden alueilla. Remonteissamme huolehdimme tuuletuksesta, kohteeseen sopivasta kattorakenteesta ja katevaihtoehdosta, asianmukaisista sadevesijärjestelmistä ja kattovarusteista, sekä ennen kaikkea onnistuneesta lopputuloksesta. Saumattomat räystäskourut valmistetaan työmaalla suoraan autosta. Kattoturvatuotteiden asennus onnistuu myös samalla reissulla.

Materiaalivaihtoehdot

kestolukko_tuotekuva.png

Kesto -lukkosauma

 KESTO -lukkosauma on asennettavuudeltaan markkinoiden nopein ja helpoin lukkosaumapelti. KESTO–lukkosauma muistuttaa perinteistä konesaumakattoa.

Tutustu tuotteisiin

Konesauma_asennus.png

Kesto -konesauma

KESTO-konesauma on perinteinen konesaumakatto. Konesaumarivit valmistamme katon mittoihin sopiviksi ja ammattilaisemme huolehtii asennuksesta, jolloin lopputuloksena saadaan yksi pitkäikäisimmistä kateratkaisuista.

Tutustu tuotteisiin

material-1.png

Kesto -tiilikuviot

KESTO -tiilikuvioiden profiili muistuttaa entistä enemmän perinteistä tiilikattoa.  Profiileja on saatavissa kahdella pitkittäiskuvion pituudella ja pokkauskorkeudella sekä asennustyötä ja kuljetusta helpottavana KESTO–tiilikuvio palana.

Tutustu tuotteisiin

material-1.png

Kesto -suoraprofiilit

Kesto -suoraprofiilit valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka kestävät Suomen vaihtelevan ilmaston. KESTO -suoraprofiilit on moneen kohteeseen sopia ja niitä voi nähdä mm. halleissa, ulkorakennuksissa, vapaa-ajan rakennuksissa sekä autotalleissa.

Tutustu tuotteisiin

material-1.png

Royal Carelia

Kestopellin Royal Carelian on uudenlainen, suoraan rautakaupoista löytyvä tuote, on helppo ratkaisu niin pieniin kuin vähän suurempiinkin peltikaton tarpeisiin.

Tutustu tuotteisiin

 

Kesto -kattopellit verkosta

Osta kestopellit kätevästi kotiinkuljetettuina suoraan verkkokaupastamme

Vieraile verkkokaupassa

“Kävivät meillä asentamassa lumiesteitä omakotitalon katolle. Mukava henkilökunta, hommat hoitu sovitusti ilman vitkasteluja ja hinnat kohdillaan! Suosittelen.”

Sebastian

Hyödynnä kotitalousvähennys remontissa

Kotitalousvähennystä voit hakea vakituisen tai vapaa-ajan asunnon kunnossapitoon tai perusparannustyöhön. Kattoremontissa vähennys haetaan työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen saat meiltä olisitten kyseessä täydellinen kattoasennus tai pienempi korjausremontti.

Kysy tarjous!

Joensuu

Anssi Kekäläinen
040 865 1147
anssi.kekalainen@kestopelti.fi

Lahti

Joona Töyrylä
Asennus- ja kattomyynti
040 756 5266
joona@kestopelti.fi

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.