¨
logo

Royal Carelia

Kestopellin Royal Carelian on uudenlainen, suoraan rautakaupoista löytyvä tuote. Helppo ratkaisu niin pieniin kuin vähän suurempiinkin peltikaton tarpeisiin.

Valmistamme tuotteen omalla tehtaallamme 3D-leikkauksella. Kattopellin asennus on helppoa jo sen kuljetuksesta lähtien. Tuote on muotoiltu siten, että liitoskohdat eivät erotu lopputuloksesta. Palakatot saat varastostamme ja jälleenmyyjiltämme valmiina, jolloin työt voi aloittaa ripeällä aikataululla. Royal Carelia on tiivis ja kestävä ratkaisu kaikille katoille.

Tekniset tiedot

  • Levypaksuus 0,5mm
  • Kuvion pituus 400mm
  • Pokkauskorkeus 23mm
  • Palan hyötymitat 1115x800mm
  • Hyötyleveys 1115mm

Värivaihtoehdot

RR11 copy.jpg
Havunvihreä

RR23.jpg
Tummanharmaa

R29.jpg
Punainen

R32.jpg
Tummanruskea

R33.jpg
Musta

RR750.jpg
Tiilenpunainen

Pinnoitevaihtoehdot

Crown BT

Mattapintaisena saatavana oleva GreenCoat Crown BT on kestävä ja sillä on hyvä värinkesto ja -pitävyys. Tuote soveltuu erityisesti tiiliprofiileihin, modulaarisiin kattoihin ja lukkosaumaprofiileihin. Tuotetta voidaan käyttää myös seinäverhouksissa, sillä sen ulkoasu säilyy kauniina pitkään ja se kestää hyvin korroosiota. Tuotetta valmistetaan BT-patentilla (biopohjainen teknologia). Tässä valmistustavassa tuotteen pinnoitteessa käytetään ruotsalaista rypsiöljyä perinteisten fossiilisten öljyjen sijaan, mikä on ainutlaatuista markkinoilla. SSAB:llä on maailmanlaajuinen patentti tälle pinnoitustekniikalle.

 

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.