¨
logo

Kesto -Konesauma

KESTO-konesauma on perinteinen konesaumakatto. Konesaumarivit valmistamme katon mittoihin sopiviksi ja ammattilaisemme huolehtii kattopeltien asennuksesta, jolloin lopputuloksena saadaan yksi pitkäikäisimmistä kateratkaisuista. Saumat tiivistetään saumatiivisteliimalla ja katelevyt klemmaroidaan kiinni ruodelautoihin piilokiinnitysklemmarein. Kattopeltien kiinnitys tuplasaumaan saumattuna varmistaa peltikaton tiiveyden.

Valitse paras - Kesto-konesauma.

Kysy tarjousta konesaumakatosta asennettuna tai toimitettuna

Kysy toimitusta ympäri Suomen.

Puh 0207 281 600      myynti@kestopelti.fi

Tekniset tiedot

  • Levypaksuus 0,5mm, 0,6mm
  • Pinnoitetakuu 25 vuotta Pural BT
  • Materiaalin tekninen takuu 50 vuotta Pural BT
  • Materiaalivaihtoehdot Pinnoitettu teräspelti tai sinkitty teräspelti.
  • Erikoismateriaalit Kupari, titaanisinkki
  • Hyötyleveys 535mm

Värivaihtoehdot

RR11 copy.jpg
Havunvihreä

RR23.jpg
Tummanharmaa

R29.jpg
Punainen

R32.jpg
Tummanruskea

R33.jpg
Musta

RR750.jpg
Tiilenpunainen

Pinnoitevaihtoehdot ja takuut

Pural BT

Pural on erityisesti vesikatteisiin kehitelty kiiltävä maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa siksi se sopiikin erityisen hyvin saumakattojen pinnoitteeksi. Pural-pinnoitteen kiiltävä pinta lisää myös katon helppohoitoisuutta. Pural-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Pural Matta BT

Pural Matta on erityisesti vesikatteisiin kehitetty kiilloton maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa. Uusissa rakennuksissa mattapinnoite on hillitty ja tyylikäs. Saneerauskohteissa kiilloton pinta sopii hyvin yhteen vanhankin julkisivun kanssa. Pural Matta-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Crown Matta

Crown Matta on erityisesti vesikatteisiin kehitetty mattapintainen maalipinnoite. Crown Matta sopii erityisesti kohteisiin, joissa halutaan, että rakennus sulautuu ympäristöön. Crown Matta-pinnoitteella on 15 vuoden esteettinen ja 40 vuoden tekninen takuu.

 

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.