¨
logo

Kesto -Suoraprofiilit

Kesto -suoraprofiilit valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka kestävät Suomen vaihtelevan ilmaston. KESTO -suoraprofiilit ovat moneen kohteeseen sopia kattopeltejä ja niitä tyypillisesti käytetään mm. halleissa, ulkorakennuksissa, vapaa-ajan rakennuksissa sekä autotalleissa.

Kesto -suoraprofiileja voidaan käyttää myös julkisivuissa. Tyypillisiä kohteita ovat varastot, teollisuusrakennukset sekä liikekiinteistöt.

Kestävät, kotimaiset kattopellit

Kotimaisesta SSAB:n raaka-aineesta valmistetut Kesto -kattopellit ja peltilistat toimitetaan tehdastoimituksena suoraan työmaallesi. Valikoimasta löydät sopivat peltivaihtoehdot kaikkiin tarpeisiin, omakotitalojen lisäksi halliin, kesämökkiin, rivitaloon tai kerrostaloon. Toimitamme tuotteet nopeasti ja edullisesti kaikkialle Suomeen!

Ekologiset kattopellit

Kestopellin tuotteet ovat ekologinen ratkaisu. Kierrätämme kaiken syntyvän metallijätteen uusiokäyttöön. Teräs on yksi harvoista materiaaleista, joka on täysin kierrätettävissä ja uusiokäytettävissä ilman, että sen ominaisuudet kärsivät. Käytämme kotimaista SSAB:n GreenCoat tuoteperhettä, jonka valmistuksessa käytetään noin 20 % kierrätysmetallia.

material-1.png

Kesto -45E

KESTO-45E on luja kattopelti, jota voi käyttää myös seinäpeltinä. 45E soveltuu hyvin asuinrakennuksiin ja teollisuuskohteisiin, joissa halutaan paksumpaa materiaalia ja suurempaa kuviota.

Tutustu tuotteisiin

Kesto-20

Kesto -20

KESTO-20 suoraprofiili on jämäkkä ja huoleton katto- ja seinäprofiili.

Tutustu tuotteisiin

material-1.png

Kesto -15

KESTO-15 on matala ja hillitty julkisivupelti. Soveltuu seinäpelliksi ja on edullisempi vaihtoehto liike- tai teollisuusrakentamiseen

Tutustu tuotteisiin

Kesto18.png

Kesto -18

KESTO-18 suoraprofiili on näyttävä katto- ja seinäprofiili. KESTO-18 soveltuu hyvin julkisivupellityksiin modernin muotoillunsa vuoksi, mutta voidaan käyttää myös hyvin perinteisenä kattopeltinä.

Tutustu tuotteisiin

“Laadukkaat tuotteet”

Jukka

Kattopellit suoraan työmaalle toimitettuina

Kotimaisesta SSAB:n raaka-aineesta valmistetut Kesto -kattopellit ja peltilistat toimitetaan tehdastoimituksena suoraan työmaallesi.

Kysy tarjous!

Joensuu

Anssi Kekäläinen
040 865 1147
anssi.kekalainen@kestopelti.fi

 

Muu Suomi

Lasse Kekäläinen
0400 869 477
lasse.kekalainen@kestopelti.fi

Lahti

Joona Töyrylä
Asennus- ja kattomyynti
040 756 5266
joona@kestopelti.fi

 

Kuopio

Mikko Kekäläinen
040 722 0429
mikko.kekalainen@kestopelti.fi

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.