¨
logo

Kattopellit

Kattopeltien toimitus ympäri Suomen Joensuun ja Kuopion tehtailta

Kun tarvitset kestävän ja laadukkaan katon, tilaa kattopellit markkinoiden laajimmasta valikoimasta. Valmistamme peltikattosi omilla tehtaillamme Joensuussa ja Kuopiossa Päivärannassa ja toimitamme kattopellit ja tarvikkeet suoraan tehdastoimituksena ympäri Suomen. Kestopellin KESTO -kattoturvatuotteet on suunniteltu toimimaan täydellisesti Kesto -peltikattojen kanssa. Tuotteemme täyttävät viranomaisten kattoturvatuotteista antamat määräykset.

Laadukkaat raaka-aineet ja kestävä valmistus

Kesto -kattopellit ja peltilistat valmistetaan kotimaisesta SSAB:n raaka-aineesta ja toimitetaan tehdastoimituksena suoraan työmaallesi. Valikoimasta löydät sopivat peltivaihtoehdot kaikkiin tarpeisiin, omakotitalojen lisäksi halliin, kesämökkiin, rivitaloon tai kerrostaloon. Toimitamme tuotteet nopeasti ja edullisesti kaikkialle Suomeen! Voit noutaa tuotteet myös suoraan tehtaalta.

Kestopellin tuotteet ovat ekologinen ratkaisu. Kierrätämme kaiken syntyvän metallijätteen uusiokäyttöön. Teräs on yksi harvoista materiaaleista, joka on täysin kierrätettävissä ja uusiokäytettävissä ilman, että sen ominaisuudet kärsivät. Käytämme kotimaista SSAB:n GreenCoat tuoteperhettä, jonka valmistuksessa käytetään noin 20 % kierrätysmetallia. Katso lisää tietoa kattopeltien raaka-aineesta SSAB:n sivuilta.

Valitse sopiva kattopelti

Alta löydät kattopeltivalikoimamme sekä eri profiilivaihtoehdot. Oli kyseessä lukkosauma, konesauma, tiilikuviopelti, profiilipelti tai itsekantava peltikatto, niin toimitamme sopivat mittoihin leikatut kattopellit sekä oikeanlaiset tarvikkeet suoraan työmaallesi.

 

Kysy tarjousta!

Puh 0207 281 600

myynti@kestopelti.fi

 

Aito ja alkuperäinen

Kesto -Lukkosauma

 

 

Lukkosauma

 

 

Perinteinen ja luotettavin

Kesto -Konesauma

 

Konesauma

 

 

 

Elegantti ja koristeellinen

Kesto -Tiilikuviopelti

Tiilikuviopelti

Klassinen ja ryhdikäs

Kesto -Suoraprofiilit

Suoraprofiili kattopellit

Lujaan rakentamiseen

Kesto -Kantavat profiilit

 

Kantavat profiilit

Katso videoita toiminnastamme

Videot

Tilaa kattopellit verkkokaupasta!

Verkkokauppaan

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.