logo

Kattopellit

Valmistamme markkinoden kattavimman valikoiman kattopeltejä ja toimitamme peltikattosi suoraan tehdastoimituksena ympäri Suomen. Kestopellin KESTO -kattotuotteet on suunniteltu toimimaan täydellisesti Kesto -peltikattojen kanssa. Tuotteemme täyttävät viranomaisten kattoturvatuotteista antamat määräykset.

Laadukkaat raaka-aineet ja kestävä valmistus

Kotimaisesta SSAB:n raaka-aineesta valmistetut Kesto -kattopellit ja peltilistat toimitetaan tehdastoimituksena suoraan työmaallesi. Valikoimasta löydät sopivat peltivaihtoehdot kaikkiin tarpeisiin, omakotitalojen lisäksi halliin, kesämökkiin, rivitaloon tai kerrostaloon. Toimitamme tuotteet nopeasti ja edullisesti kaikkialle Suomeen!

Kestopellin tuotteet ovat ekologinen ratkaisu. Kierrätämme kaiken syntyvän metallijätteen uusiokäyttöön. Teräs on yksi harvoista materiaaleista, joka on täysin kierrätettävissä ja uusiokäytettävissä ilman, että sen ominaisuudet kärsivät. Käytämme kotimaista SSAB:n GreenCoat tuoteperhettä, jonka valmistuksessa käytetään noin 20 % kierrätysmetallia.

Valitse sopiva kattopelti

Alta löydät kattopeltivalikoimamme sekä eri profiilivaihtoehdot. Oli kyseessä lukkosaumakatto, konesaumakatto, tiilikuviopeltikatto, profiilipeltikatto tai itsekantava peltikatto, niin toimitamme sopivat mittoihin leikatut kattopellit sekä oikeanlaiset tarvikkeet suoraan työmaallesi.

 

Tilaa kattopellit verkkokaupasta!

Verkkokauppaan

Kattopeltien hinta kattolaskurilla!

Kattolaskuri

Ota yhteyttä

Katso videoita toiminnastamme

Videot

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.