¨
logo

Kesto -Lukkosauma

KESTO -lukkosauma on asennettavuudeltaan markkinoiden nopein ja helpoin lukkosaumapelti. KESTO -lukkosauma muistuttaa perinteistä ja nostalgista konesaumakattoa. Tuotteen ainutlaatuisen vesiuran ansiosta kondenssivesi ohjautuu pois kattorakenteista, joka estää veden pääsyn ruuvireikien kautta puurakenteisiin. Vesiura on suojattu Kestopellin käyttöön hyödyllisyysmallilla ja mallisuojalla. KESTO -lukkosauma on myydyin saumapeltimme.

Kattopeltien asennus on nopeaa ja helppoa. Kattopellit on leikattu lappeen pituisiksi ja ne lukitaan toisiinsa painamalla limityssaumasta, jolloin asennusruuvit jäävät sauman alle piiloon. Lukkosaumakatteen taittoräystäs luo katolle viimeistellyn lopputuloksen. KESTO-lukkoa saatavana sileänä sekä kahdella jäykisteuralla.

- Laadukas

- Kotimainen

- Kustannustehokas

Kattopellit tehdaskuljetuksin

Lukkosaumapellit valmistamme omalla tehtaallamme ja toimitamme tuotteita ympäri Suomen omalla kalustollamme. Laadukkaat kotimaiset raaka-aineet ja uudet nykyaikaiset koneet varmistavat erittäin hyvän laadun ja viimeistellyn lopputuloksen.

Kesto -Lukkosauman asennus onnistuu sekä kattoon että seinään. Saumapelti on valintasi, kun et halua ruuvireikiä kattoosi.

Tekniset tiedot

  • Levypaksuus 0,5 ja 0,6 mm
  • Hyötyleveys 475 mm
  • Max pituus 18000 mm
  • Min pituus 800 mm
  • Vesiura ennen ruuvireikiä (hyödyllisyysmalli suojattu)
  • KESTO-lukkosauma saatavilla sileänä sekä kahdella jäykisteuralla

Värivaihtoehdot

RR23.jpgHavunvihreä

RR11 copy.jpgTummanharmaa

R29.jpgPunainen

R32.jpgTummanruskea

R33.jpgMusta

RR750.jpgTiilenpunainen

Pinnoitevaihtoehdot ja takuut

Pural BT

Pural on erityisesti vesikatteisiin kehitelty kiiltävä maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa, siksi se sopiikin erityisen hyvin saumakattojen pinnoitteeksi. Pural-pinnoitteen kiiltävä pinta lisää myös katon helppohoitoisuutta. Pural-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Pural Matta BT

Pural Matta on erityisesti vesikatteisiin kehitetty kiilloton maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa. Uusissa rakennuksissa mattapinnoite on hillitty ja tyylikäs. Saneerauskohteissa kiilloton pinta sopii hyvin yhteen vanhankin julkisivun kanssa. Pural Matta-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Crown Matta

Crown Matta on erityisesti vesikatteisiin kehitetty mattapintainen maalipinnoite. Crown Matta sopii erityisesti kohteisiin, joissa halutaan, että rakennus sulautuu ympäristöön. Crown Matta-pinnoitteella on 15 vuoden esteettinen ja 40 vuoden tekninen takuu.

Polyester

Polyester on pisimpään markkinoilla ollut maalipinnoite. Polyester maalipinnoitetta käytetään vain suoraprofiileissa. Pinnoite sopii erityisen hyvin varastojen ja teollisuusrakennusten katto- ja seinäprofiilien pinnoitteeksi. Polyester-pinnoitteella on 10 vuoden esteettinen ja 30 vuoden tekninen takuu.

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.