¨
logo

Julkisivupellitykset

Julkisivussa pelti on materiaalina erittäin hyvä säänkestoltaan sekä helppohoitoisuudeltaan. Nykyisin käytetyt pinnoitteet eivät hilseile ja ne voidaan pestä huoletta. Julkisivukasetit ja profiilipellit valmistetaan kohteeseen yksilöidysti ja asennetaan tarvittaessa paikalleen peltiseppien toimesta. Yhteen sopivat peltilistat viimeistelevät kokonaisuuden. Toteutamme julkisivupellitykset kaikkialle Suomeen.

Asennukset vankalla ammattitaidolla

  • Profiilipellit / seinäpellit
  • Julkisivukasetit ja lamellit
  • Sandwich elementit
  • Kattoelementit
  • Julkisivuverkot ja reikälevyt
  • Teräsorret ja kantavat profiilit

Kysy tarjousta peltien asennuksesta

anssi.kekalainen@kestopelti.fi

Puh 040 8651147

Profiilipelti- ja kasettiasennukset

Asennamme seinäpellitykset ja julkisivukasetit sekä kokonaisuuteen tarvittavat peltilistoitukset, kuten ikkunapellit ja ovien kynnykset. Oma valmistus ja omat asentajat varmistavat onnistuneen lopputuloksen järkihintaan.

Kesto -Suoraprofiilit

Peltilistojen asennukset

Valmistamme peltilistat nykyaikaisilla automatisoiduilla koneilla. Asennamme valmistetut peltilistat vankalla ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella paikalleen.
Kesto -Rakennuspeltilistat

Peltisepän työt

Peltiseppämme valmistavat tarvittaessa kohteeseen räätälöidyt haastavammatkin peltityöt. Oli sitten kyseessä RST:stä valmistetut suojakotelot tai rei'itetyt suojalevyt peltiseppämme mitoittavat ja asentavat juuri kohteeseenne sopivat tuotteet ammattitaidolla.

Kesto -Peltisepäntyöt

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.