¨
logo

Räystäskourut ja kattoturvatuotteet

Räystäskourut

Valmistamme saumattomat räystäskourut työmaalla suoraan autosta. Paikalleen asennettujen saumattomien kourujen etu on ettei siinä ole vuotavia saumoja. Asennukset suoritamme yli 35 vuoden kokemuksella. Raaka-aineena käytämme räystäskouruissa ja syöksytorvissa kotimaista pinnoitettua ja sinkittyä terästä. Pinnoitteet on suunniteltu likaahylkiviksi. Räystäskourujen raaka-aineena teräs on erinomainen sen lujuuden, kotimaisuuden ja puhdistettavuuden kannalta. Molemmin puolin pinnoitettujen räystäskourujen kestoikä on oikein huolettuna yli 35 vuotta. Muut materiaalit kuten muovi ja alumiini voivat väsyä tässä ajassa ja menettää ryhtinsä Suomen lumisissa sääoloissa. Teräs on myös lähes 100 %:sesti kierrätettävä materiaali.

Asennuspalvelumme toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Helatie 5 ja Lahdessa, Kissamäenkatu 2.

Saumaton räystäskouru ulkopuolisin kiinnikkein

Vahvasta kotimaisesta sinkitystä teräksestä valmistetut pulveripolttomaalatut ulkopuoliset kiinnikkeet kestävät rankemmissakin olosuhteissa ja ovat helpot puhdistaa. Kourun sisällä ei ole puhdistusta häiritseviä kiinnikkeitä. Saumattomat kourut eivät vuoda. Valmistamme saumattomat kourut työmaalla 0,6mm pellistä.

Kattoturvatuotteet

Sertifioidut, CE-hyväksytyt ja VTT:n testaamat kattoturvatuotteet suojaavat rakennustasi ja sen käyttäjiä. Kotimaiset laadukkaat raaka-aineet ja ammattitaitoinen asennus varmistavat tuotteiden pitkäikäisen keston. Pulveripolttomaalatut lumiesteet, tikkaat, kattosillat, hätäpoistumistiet sekä erikoistuotteet ovat viimeistelty ja kestävä ratkaisu. Annamme kaikille asennuksillemme takuun.


Asennuspalvelu Joensuu

Soita 0207 281 600

 

Asennuspalvelu Lahti

Soita 040 756 5266

 

Kysy tarjous ja tilaa

myynti@kestopelti.fi

Miksi Kestopellin räystäskourut ja kattoturvatuotteet?

  • Ammattitaitoinen asennus yli 35 vuoden kokemuksella
  • Kotimaiset ja kestävät materiaalit
  • Kotimainen perheyritys
  • Asennukset takuutyönä
  • Pinnoitetulla teräksellä 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuu
  • Joensuun Kourutuote Oy osaamista vuodesta 1985

Kourutuote

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.