¨
logo

Kesto -45E kattopelti

KESTO-45E on luja kattopelti, jota voi käyttää myös seinäpeltinä. 45E soveltuu hyvin asuinrakennuksiin ja teollisuuskohteisiin, joissa halutaan paksumpaa materiaalia ja suurempaa kuviota.

Kattopelliksi tai seinäpelliksi

KESTO -45E voidaan valmistaa, joko kattopelti mallilla tai seinäpelti mallilla. Molemmissa maksimipituus on 11000mm. Pellin hyötyleveys on 1025mm. Katolle asennettaessa katon minimi kaltevuuden tulee olla 1:7.

 

Tekniset tiedot

  • Levypaksuus 0,5mm, 0,6mm, 0,7mm
  • Hyötyleveys 1025mm
  • Max-pituus 11000mm
  • Min-pituus 1000mm
  • Ruodejako 250-600mm
  • Min-kattokaltevuus 1:7

Värivaihtoehdot

RR20.jpgValkoinen

RR21.jpg
Vaalea harmaa

RR22.jpgHarmaa

RR23.jpg
Tummanharmaa

R29.jpg
Punainen

R32.jpg
Tummanruskea

R33.jpgMusta

Pinnoitevaihtoehdot

Pural BT

Pural on erityisesti vesikatteisiin kehitelty kiiltävä maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa siksi se sopiikin erityisen hyvin saumakattojen pinnoitteeksi. Pural-pinnoitteen kiiltävä pinta lisää myös katon helppohoitoisuutta. Pural-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Polyester

Polyester on pisimpään markkinoilla ollut maalipinnoite. Polyester maalipinnoitetta käytetään vain suoraprofiileissa. Pinnoite sopii erityisen hyvin varastojen ja teollisuusrakennusten katto- ja seinäprofiilien pinnoitteeksi. Polyester-pinnoitteella on 10 vuoden esteettinen ja 30 vuoden tekninen takuu.

PVDF/Hiarc

PVDF ja Hiarc-tuotteet on tarkoitettu pääasiassa julkisivukohteisiin ja kasetteihin, mutta niitä voidaan käyttää myös kattoratkaisuissa. PVDF/Hiarc pinnoitteella on erinomaiset säänkestävyysominaisuudet. Pinnoitteessa on fluoria. Tämän takia se pysyy muita tuotteita paremmin puhtaana. Pinnoite on kovuutensa ansiosta myös helppo puhdistaa.

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.