¨
logo

Kesto -18 aaltopelti

KESTO-18 suoraprofiili on näyttävä katto- ja seinäprofiili. KESTO-18 soveltuu hyvin julkisivupellityksiin modernin muotoillunsa vuoksi. Kysy myös muita profiilivaihtoehtoja!

Perinteinen aaltopelti

Profiili on hyvin perinteinen vuosikymmenten takaa. Uudistetut tuotantomenetelmät ja laadukkaat raaka-aineet tekevät tästä perinteisestä profiilista nykyaikaistetun julkisivuprofiilin. Kesto -18 aaltopelti on hyvin yleinen hallien ja liiketilojen seinissä, mutta soveltuu erinomaisesti myös kattopelliksi perinteisiin pihapiireihin. Kesto -18 aaltopeltiä on saatavilla myös rei'itettynä. Reikäpelti soveltuu esimerkiksi räystään aluspelliksi. Kesto-18 valmistetaan Kuopion tehtaalla.

 

Tekniset tiedot


Levypaksuus 0,45mm, 0,5mm
Hyötyleveys 1100mm
Max-pituus 13000mm
Min-pituus 1000mm
Ruodejako 250-600mm

Värivaihtoehdot

RR20.jpg
Valkoinen

RR23.jpg
Tummanharmaa

R29.jpg
Punainen

R32.jpg
Tummanruskea

R33.jpg
Musta

Pinnoitevaihtoehdot

Polyester

Polyester on pisimpään markkinoilla ollut maalipinnoite. Polyester maalipinnoitetta käytetään vain suoraprofiileissa. Pinnoite sopii erityisen hyvin varastojen ja teollisuusrakennusten katto- ja seinäprofiilien pinnoitteeksi. Polyester-pinnoitteella on 10 vuoden esteettinen ja 30 vuoden tekninen takuu.

Pural

Pural on erityisesti vesikatteisiin kehitelty kiiltävä maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa siksi se sopiikin erityisen hyvin saumakattojen pinnoitteeksi. Pural-pinnoitteen kiiltävä pinta lisää myös katon helppohoitoisuutta. Pural-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

PVDF/Hiarc

PVDF ja Hiarc-tuotteet on tarkoitettu pääasiassa julkisivukohteisiin ja kasetteihin, mutta niitä voidaan käyttää myös kattoratkaisuissa. PVDF/Hiarc pinnoitteella on erinomaiset säänkestävyysominaisuudet.  Pinnoitteessa on fluoria. Tämän takia se pysyy muita tuotteita paremmin puhtaana. Pinnoite on kovuutensa ansiosta myös helppo puhdistaa.

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.