¨
logo

Kesto -15 seinäpelti

KESTO-15 on matala ja hillitty julkisivupelti. Soveltuu seinäpelliksi ja on edullisempi vaihtoehto liike- tai teollisuusrakentamiseen. Matala 15mm:n kuvio antaa rauhallisen ilmeen. Sopii hyvin myös sisäkattoihin ja sisäseiniin.

Seinäpelti moneen kohteeseen

Kesto -15 on hyötyleveydeltään 1150mm leveä. Leveän hyötyleveyden ansiosta Kesto -15 seinäpellillä on nopea levittää suuria pinta-aloja. Seinäpeltiä saadaan myös rei'itettynä, jos seinäpellin tarvitsee päästää ilmaa tai valoa lävitseen. Tämän takia Kesto -15 reikäpelti toimii hyvin esimerkiksi räystään aluspeltinä. Pellin maksimi pituus on 8000mm.

Suoritamme myös seinäpeltien asennuksia vankalla ammattitaidolla. Katso lisää.

 

Tekniset tiedot

  • Levypaksuus 0,45mm, 0,5mm, 0,6mm
  • Hyötyleveys 1150mm
  • Max-pituus 8000mm
  • Min-pituus 1000mm
  • Koolaus 250-600mm

Värivaihtoehdot

RR20.jpg
Valkoinen

RR21.jpg
Vaalea harmaa

RR22.jpg
Harmaa

 

 

R29.jpg
Punainen

R32.jpg
Tummanruskea

R33.jpg
Musta

RR40.jpg
Hopea

RR43.jpg
Kupari

RR45.jpg
Metalli grafiitti

Pinnoitevaihtoehdot

Pural BT

Pural on erityisesti vesikatteisiin kehitelty kiiltävä maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa siksi se sopiikin erityisen hyvin saumakattojen pinnoitteeksi. Pural-pinnoitteen kiiltävä pinta lisää myös katon helppohoitoisuutta. Pural-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Polyester

Polyester on pisimpään markkinoilla ollut maalipinnoite. Polyester maalipinnoitetta käytetään vain suoraprofiileissa. Pinnoite sopii erityisen hyvin varastojen ja teollisuusrakennusten katto- ja seinäprofiilien pinnoitteeksi. Polyester-pinnoitteella on 10 vuoden esteettinen ja 30 vuoden tekninen takuu.

 

 

 

PVDF/Hiarc

PVDF ja Hiarc-tuotteet on tarkoitettu pääasiassa julkisivukohteisiin ja kasetteihin, mutta niitä voidaan käyttää myös kattoratkaisuissa. PVDF/Hiarc pinnoitteella on erinomaiset säänkestävyysominaisuudet.  Pinnoitteessa on fluoria. Tämän takia se pysyy muita tuotteita paremmin puhtaana. Pinnoite on kovuutensa ansiosta myös helppo puhdistaa. Juuri puhtaana pysymisen johdosta PVDF ja Hiarc ovat erinomaisia vaihtoehtoja seinäpelti -pinnoitteeksi.

Ota yhteyttä

calculator

Kattolaskuri kertoo kattosi hinnan nyt!

Syötä tiedot laskuriin ja saat hinnan heti.